#RÖDAKORSETUMEÅ

I Umeå har vi två butiker, med två olika koncept.

» Röda Korset Mariedal

På Mariedal har vi ett brett sortiment, med allt från möbler, hemelektronik till kläder. Här kan du handla nästan vad som helst och vi tar gärna emot dina gåvor, möbler, porslin, tavlor mm under våra öppettider.
Butikens adress är: Björnvägen 7, 90640 Umeå,
bredvid MIO och Intersport.
Karta till butiken

» Röda Korset City, vår mode- och livsstilsbutik

På Röda Korset City finner du ett handplockat sortiment av mode och inredning som hänger med i svängarna för såväl säsong som trender. En trappa ned finner du vår bokavdelning och kan njuta av en kopp kaffe eller te i mysig miljö.

Butikens adress är: Rådhusesplanaden 10-12, 90328 Umeå

Karta till butiken

» Röda Korsets butik i Sävar

Varmt välkomna till Sävar och strosa runt i vårt kryp in på Kungsvägen 22. Vi har en mötesplats och vi säljer second hand. Välkomna in så berättar vi gärna mer om det arbete som vi bedriver i och omkring Sävar!
Butikens adress är: Kungsvägen 22, 91831 Sävar
Karta till butiken

Just nu söker vi fler volontärer till våra butiker!

Kan du tänka dig att stå i kassan, prismärka prylar, bemanna vår 10-kronorsavdelning, sortera kläder,  jobba en lördag i månaden eller ett 4-timmarspass i veckan? Vi behöver dig! Tillsammans medverkar vi till att Umeå blir en ännu bättre stad att leva i! 

Kontakta oss på vår butikstelefon 090 – 2059610 eller maila till info@umeakretsen.se

Att handla i våra butiker är ett ställningstagande för världen

När du handlar hos oss eller skänker en gåva stödjer du samtidigt de lokala sociala aktiviteter som vi bedriver inom Röda Korset. Läs mer under ”Vi och våra verksamheter”. Syftet med våra butiker, bortsett från att möjliggöra för lokala verksamheter, är också att vara ansiktet utåt för vårt rödakorsarbete, att utgöra samlingslokal för våra sociala aktiviteter, samt att samla in ekonomiska medel till våra hjälpverksamheter internationellt.

Varmt välkomna!