#RÖDAKORSETUMEÅ

Tack till alla som kom till vår kväll på Scharinska!

I lördags medverkade vi, som tidigare nämnt, i Folkhemmets klubb-kväll på Scharinska villan. Det var en fantastisk kväll med popup-butik med handplockad Vintage för kvällen, en mycket rolig auktion med umeåprofilen Niklas ”RG” Gustavsson som auktionsförrättare, tre suveräna akter på scenen: Tor Lundmark & Nerverna, Jonas Bergsten m band & Folkvang och bra musik på dansgolven.

Kvällen genererade intäkter som sätts rakt in på kontot för insamlingen ”Hjälp barn att hitta hem” och kommer att användas i Röda Korsets arbete med att återförena katastrofdrabbade familjer. Vilken fantastisk kväll!

Tack till alla er som medverkade, tack till Scharinska och tack till Folkhemmet som bjöd in oss till detta samarbete. Det var mycket uppfriskande och fantasin om framtida evenemang har redan startat.

 

Comments are closed.